Jeugd

Bij de jeugd werken we samen met tafeltennisvereniging Atak uit Aalten. Jeugdleden van Reflex en Atak vormen samen 1 team.

Atak regelt de zaken, zoals wedstrijdschema’s. Ouders / begeleiders van jeugdleden en het bestuur van Reflex rijdt en begeleidt, samen met de trainer en jeugdcoördinator van Atak,  Herwin Wensink, zodat de jeugdleden fijn en zonder zorgen kunnen tafeltennissen.

Deze samenwerking verloopt zeer prettig en het is een goede mogelijkheid voor de jeugd om in de competitie uit te komen.

Bij dit combinatieteam staat plezier en sportiviteit voorop !

Deze samenwerking gaat helaas ophouden in seizoen 2016 – 2017. Reflex heeft te weinig jeugdleden om de jeugdtrainer aan te houden. Dit in verband met de kosten.

Bij Atak zijn de jeugdleden zijn het aantal jeugdleden ook gedaald, waaronder de leden die competitie willen spelen. Het is helaas niet meer mogelijk om een combinatieteam van spelers van Reflex en Atak samen te stellen.

Wij hopen dat er ooit in de toekomst nog een samenwerking plaats kan vinden.

Wij willen Atak en Herwin en onze trainer Walter in bijzonder bedanken voor de fijne samenwerking !