Krentenbollenactie T.T.V. REFLEX Varsseveld op zaterdag 26 oktober 2019 !

By | 18/10/2019

Op zaterdag 26 oktober organiseert tafeltennisvereniging Reflex voor de 6e keer haar deur-aan-deur verkoopactie in Varsseveld! Dit keer echter geen worsten meer maar overheerlijke verse krentenbollen van Bakkerij Heijerman uit Varsseveld !
Dit mag u niet missen, met ouderwets ambachtelijk vakmanschap gebakken en netjes verpakt uiteraard.

Helaas is onze worstenleverancier onlangs gestopt met de worstenproductie. Tegelijkertijd kwam ons ter ore dat muziekvereniging Concordia was gestopt met hun jaarlijkse krentenbollenactie. In overleg hebben wij deze actie naadloos over kunnen nemen. Prettig voor ons om toch weer een actie te kunnen houden met een opbrengst die zoals altijd bestemd is voor het goede doel: onze clubkas spekken.
En mede daardoor er zorg voor te dragen dat de prachtige tafeltennissport ook de komende jaren voor Varsseveld behouden kan blijven.

Vanaf 10.00 uur ’s-morgens zullen leden van T.T.V. Reflex bij u langs komen. Een zak met 6 grote krentenbollen kost € 3,50. Bij afname van 3 zakken verlenen wij korting en betaalt u € 10,00.

Het bestuur wil graag iedereen die krentenbollen van ons afneemt bij voorbaat danken!

Het bestuur van T.T.V. REFLEX
Varsseveld