Voorjaarscompetitie 2017

door | november 19, 2018

Reflex 1 bestaat uit dezelfde personen als in de najaarscompetitie 2016. Sander Scheuter, Johan Zoetebier, Rob Janssen en Jurgen Rensink gaan in dezelfde samenstelling en klasse verder. Namelijk in de vierde klasse.

Waar Reflex 1 vorig jaar zich vrij makkelijk staande hield in de vierde klasse, lijkt het dit jaar moeilijker te worden. Het ziet er naar uit dat het een zware poule is waar Reflex 1 is ingedeeld.

Maar dit maakt uit. Dit team heeft wel in een sportieve uitdaging! Ook komt het team weer oude bekenden tegen. Gezelligheid en sportiviteit zijn zeer belangrijke waarden voor dit team.

Reflex 1 heeft er zin in !

Het was inderdaad een moeilijker seizoen dan het vorig seizoen. Het was bekend dat Grol en Vios sterke tegenstanders waren en dat bleek uit de eindstand. Grol en Vios eindigde op een gedeelde eerste plaats. Grol werd echter kampioen door een beter onderling resultaat.

Reflex behoorde tot de middenmoot.

Rob Janssen speelde weer zeer goed en pakte hele belangrijke punten voor dit team. Johan Zoetebier en Jurgen Rensink speelde zeer wisselend en hopen volgend jaar op een beter seizoen.

Sander Scheuter was echter heel goed bezig ! Met het oude batje van Jurgen (MET NOPPEN) speelde hij de sterren van de hemel en pakte ook zeer belangrijke punten om in de vierde klasse te blijven.

Al met al was het wel weer een zeer gezellig en sportief seizoen.

Voor meer informatie over standen en uitslagen, klik hier. Kies Reflex (V) en dan de vierde klasse.