Najaarscompetitie 2016 goed afgesloten voor Reflex 1 en 2

door | januari 26, 2023

Reflex 1 heeft de najaarscompetitie 2016 afgesloten op de derde plek in de vierde klasse. Het team, bestaande uit  Rob Janssen, Johan Zoetebier, Sander Scheuter en Jurgen Rensink had op de helft nog zicht op een kampioenschap.  Maar tijdens de tweede helft van de competitie kwam drusus uit Doesburg sterk terug, de treffers uit Arnhem hielden hun uitstekende vorm vast, wat ze ook al in de eerste competitiehelft hadden. Reflex bleek net een maatje te klein en zo eindigde Reflex op een derde plek met 64 punten. De nummer 2, drusus had 65 punten en de kampioenen, de treffers hadden op de eindstreep 71 punten.

De leden van dit team kijken heel fijn terug op een geslaagd seizoen, met mooie spannende wedstrijden en fijne sportieve tegenstanders.

Op naar de voorjaarscompetitie  2016 !

Reflex 2, bestaande uit Giedo Tenk, George Wieggers, Jan Jolink, Christiaan Wassink en Jan Jolink eindigde het seizoen op een heel nette tweede plek in de 6e klasse met 62 punten. Ze hielden ATTV onder hun. ATTV eindigde als derde met 55 punten.

Het was voornamelijk een strijd om de tweede plek, want de nummer 1 was halverwege al bekend. Velp 6 was duidelijk een maat te groot voor alle tegenstanders en eindigden als eerste met 82 punten.

Opvallend was het optreden van George Wieggers. Dit seizoen speelde hij voor het eerst competitie. In de eerste competitiehelft speelde hij goed, maar pakte helaas nog geen punten. Dit veranderde in de tweede competitiehelft. Hij begon partijen te winnen, kwam van bijna kansloze posities terug. Al met al, een aanwinst voor de competitie.

Al de andere leden van dit team hebben ook zeer goed gespeeld. Dus daarom is deze tweede plek ook zeer verdiend !