Najaarscompetitie 2015 goed afgesloten

door | januari 26, 2023

De najaarscompetitie van 2015 is afgesloten en we kunnen concluderen dat het een goed seizoen is geweest.

Reflex 1, bestaande uit Johan Zoetebier, Bart Janssen, Rob Janssen, Sander Scheuter en Jurgen Rensink is geëindigd als vijfde en blijft hiermee in de 4e klasse. Het was een zware poule waarin Reflex 1 speelde en de puntenverschillen minimaal. Dit leverde mooie partijen tafeltennis op en Reflex 1 heeft gelukkig zijn plek in de 4e klasse kunnen behouden. Wil je meer over dit seizoen weten ? Klik dan hier !

Waar Reflex 1 moest strijden om niet te degraderen, speelde Reflex 2, bestaande uit Christiaan Wassink, Karina Hoftijzer, Giedo Tenk en Jan Jolink om het kampioenschap ! Aan het eind kwamen ze helaas 4 punten te kort voor een kampioenschap. Ze werden tweede in de 6e klasse. Wil je weten hoe dit in zijn werk ging ? Klik dan hier !

Het combinatieteam bij de jeugd van Reflex en Atak, bestaande uit Tom Hilferink, Bram Rutgers en Jelle Helmink, eindigde netjes als vijfde in de vierde klasse. Dit is zeer goed, zeker als je weet dat ze voor het eerst in deze klasse spelen na het kampioenschap van vorig seizoen. Ook mooi om te zien is dat dit een hecht team aan het worden en dat ze schik met mekaar hebben. Dit is het belangrijkste wat telt. Wil je meer over dit seizoen weten ? Klik dan hier !