Schoolsportdag 2012

door | januari 26, 2023
Schoolsportdag 2012 bij T.T.V. Reflex Varsseveld weer groot succes !!

Op dinsdag 25 september 2012 vond  in Varsseveld weer de schoolsportdag plaats. Op diverse sportlokaties konden leerlingen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen uit Varsseveld, Heelweg, Sinderen en Westendorp zich uitleven tijdens de gegeven clinics.

Ook T.T.V. Reflex liet zich weer van haar beste kant zien. Om 8 uur waren trainer Walter Rouwhorst, bestuursleden Jurgen en Jan, lid Karina en 2 stagiares van het Graafschapcollege, t.w. Alex en Jelle, reeds aanwezig om de voorbereidingen af te ronden en startklaar te zijn voor de ontvangst van de leerlingen. Om 9 uur kwam de eerste groep van rond de 22 leerlingen van groep 7 dolenthousiast binnenstormen en na een korte inleiding van trainer Walter werd een circuit van 5 spellen, het Table Stars circuit genaamd, afgewerkt.  De laatste 10 minuten werd het bekende spel  ‘rond de tafel’ gespeeld, wat altijd weer een succes is. Na 3 kwartier werd er gewisseld en kwam er een nieuwe groep, dit ging in totaal 6 keer die dag zo. Na afloop van iedere clinic was er voor de kinderen in de kantine ranja met een versnapering. Voor de begeleiders was er koffie of thee met cake erbij. Dit viel in goede aarde bij iedereen.

In totaal zijn er op deze dag maar liefst 140 kinderen bezig geweest met de prachtige tafeltennissport.
T.T.V. Reflex heeft hier veel energie in gestoken maar ook veel voor terug gekregen. Mocht T.T.V. Reflex volgend jaar opnieuw gevraagd worden om deel te nemen dan zullen wij dat zeker doen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA