Slot van de Wiltschut competitie 2024

door | juni 6, 2024

Na twee rondes staat team 1 helaas op de voorlaatste plaats. Er zijn alleen theoretisch kansen om door te gaan. Helaas moest het team het ook dit keer met 2 in plaats van 3 spelers proberen te klaren. We begonnen dus al met een 3-0 achterstand in en tegen Velp 3. Johan Zoetebier wist daarna tegen de verwachting in zomaar 2 partijen te winnen. Michiel Mulder leek ook grote kansen te hebben, maar dat bleek in de praktijk toch te spannend. We verloren de wedstrijd met 7-2, zodat we ons niet kwalificeerden voor de volgende ronde.

Het tweede team had duidelijk betere kansen om door te gaan. Maar zij moesten spelen tegen het eerste team van Velp. Duidelijk een zeer bekwaam team. Maar dan krijg je als underdog ook meer punten voor. Daar maakten Ad Hesselink en Erik Holthausen goed gebruik van. De motivatie en de spanning bij beiden was groot. Het lukte beiden toch om 1 winstpartij uit de strijd slepen. Helaas kon Clemens Lievers net niet voldoende scoren om ook een winstpartij binnen te halen. Maar zoals hij steeds laat weten: “ik ben mijzelf nog aan het ontdekken”. Er zal dus nog veel gaan veranderen.

En het hoeft geen nader betoog dat we er op de heen- en terugweg met vijf man in de Cadilac van Clemens een heel gezellig boel van hebben gemaakt.

Tot volgende jaar