Reflex 1 handhaaft zich in de derde klasse tijdens de najaarscompetitie 2018

door | januari 26, 2023

Reflex 1, het team wat bestaat uit Sander Scheuter, Rob Janssen, Johan Zoetebier en Jurgen Rensink is er in geslaagd zich te handhaven in het derde klasse tijdens de najaar competitie 2018. Het is de eerste keer sinds jaren dat Reflex een team in de derde klasse heeft.

Vorig seizoen is dit team gepromoveerd naar deze klasse na een spannende seizoen afsluiting.

De heren van Reflex 1 wisten dat het zwaar zou worden en dit was ook het geval. Mooie partijen en veel strijd werd er geleverd. En ook belangrijk, het was weer een gezellig seizoen met fijne en sportieve tegenstanders.

Het merendeel van de punten werd gemaakt door Rob Janssen. IJzersterk was hij weer. Bijna onverslaanbaar, maar hij verloor toch nog af en toe.

De rest van de punten werden gemaakt met de dubbel partijen en door Jurgen, Sander en Johan.

Jurgen speelde een solide seizoen. Het ging beter dan in de vierde klasse! Er zit een stijgende lijn in zijn spel nadat hij is gaan spelen met ander materiaal.
Johan had een net niet seizoen. Hij zat er telkens dichtbij, speelde veel partijen in vijf sets. Maar vaak trok hij aan het kortste eind.
Sander ging door waar hij gebleven was. Speelde ijzersterke partijen en dit in combinatie met zijn rust leverde ook de nodige punten op.

Al met al hebben de heren van Reflex 1 voldoende punten gehaald om volgend jaar weer inde derde klasse te mogen uitkomen. Hierdoor heeft Reflex 1 nog een seizoen in deze klasse om te wennen aan het spel en de tegenstanders en wordt de kans groter dat we het volgend seizoen ook positief kunnen afsluiten.
Aan Rob, Johan, Sander en Jurgen zal het elk geval niet liggen ! Volgend seizoen gaat Reflex 1 met volle bak er weer tegenaan.